dimarts, 30 d’abril del 2013

Coca de poma



Aquesta coca és facilíssima i sempre queda bé, dolça i tendra. El fet de barrejar la massa amb poma ratllada li dóna un punt humit deliciós.


Ingredients


- 3 ous
- 150 gr. de sucre
- 100 gr. de mantega
- 2 pomes golden
- 150 gr. de farina
- 1 sobre de llevat
- 1 polsim de sal
- 2 cullerades de melmelada
- canyella en pols

Preparació

Posem la papallona a les ganivetes. Posem al got els ous  i el sucre i programem 3 minuts 37º velocitat 3.
Treiem la temperatura i programem el mateix temps i velocitat.
Amb molt de compte i sense passar-nos de temps, fonem la mantega en el microones i l'afegim al got.  Barregem 20 segons velocitat 1 1/2.
Afegim la farina, el llevat i la sal i programem 10 segons velocitat 2 1/2.
Ratllem 3/4 parts d'una de les pomes i l'afegim a la massa. Barregem a ma amb l'ajuda de l'espàtula.

Posem la massa en el motlle que haurem preparat amb mantega i un cercle de paper vegetal al fons.



Tallem l'altra poma a filets i els anem col·locant en cercle fins a cobrir la massa. Espolsem una mica de sucre per sobre i introduim el motlle al forn a 180º durant 35-40 minuts.
La desmotllem i la deixem refredar.



Per glassejar la coca barregem dues cullerades de melmelada (de préssec, albercoc, mango...) amb una cullerada d'aigua, escalfem la barreja al microones i l'escampem per sobre la coca amb un pinzell


Espolsem la coca amb una mica de canyella i llesta!


Imprimir Imprimir l'article

1 comentari: