dilluns, 15 d’abril del 2013

Pa de pessic humit de xocolata



Ingredients

- 230 gr. de xocolata negra
- 150 gr. de mantega
- 400 ml. d'aigua
- 2 ous
- 260 gr. de sucre
- 260 de farina
- 1 sobre de llevat

Preparació

En el vas de la Thermomix fem trossets la xocolata uns segons a velocitat 7. Afegim la mantega i l'aigua i programem 5 minuts temperatura 90º velocitat 2 perquè es fongui tot.


Deixem atemperar una mica abans d'afegir els ous perquè si els afegim a la barreja calenta es cuallarien.



Mentres preparem el motlle pintant-lo de mantega i posant-hi un cercle de paper vegetal al fons.



Cuan la barreja ja no sigui tan calenta afegim els ous i barrejem uns segons a velocitat 5. Llavors hi posem el sucre i tornem a barrejar. Finalment afegim la farina i el llevat i barregem a velocitat 6 fins aconseguir una massa suau.



Aboquem en el motlle i ho introduim al forn a 175º durant 50 minuts.



Es tracta d'un pa de pessic amb un sabor molt intens a xocolata, de textura humida i que dura un munt de dies sense assecar-se. Donada la seva intensitat no cal menjar-ne una gran quantitat, la qual cosa vol dir que es pot fer quan s'espera molta colla a taula.





Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada