dijous, 27 de juny del 2013

Carbassons farcits de lluç i gambes



Aquest és un plat perfecte quan es tenen convidats o simplement quan no volem tenir feina just abans de l'àpat. Podem deixar els carbassons preparats i a la nevera just abans de posar-los al forn; a l'hora de menjar-los necessitarem 40 minuts de no fer res, 10 minuts per escalfar el forn, 30 minuts dins, i a taula!

Ingredients

4 carbassons rodons
1 ceba
gambes (les he posat congelades)
lluç o algun altre peix que tinguem cuit
1 cullerada de farina
250 ml. de llet (aprox)
sal
pebre
nou moscada
formatge ratllat

Preparació


Amb l'ajuda d'un ganivet petit i d'una cullera buidem els carbassons i els salem.

En una paella amb oli sogregim la ceba i la polpa dels carbassons tot tallat ben petit.

Quan la verdura estigui sofregida afegim les gambes a trocets i al cap d'un parell de minuts el peix esmicolat.


Li donem un parell de voltes i hi tirem una cullerada rassa de farina. 


Remenem perquè es cogui una mica i afegim la llet. Remenem perque s'integrin tots els ingredients i rectifiquem de sal i pebre. Deixem coure cinc minuts, hi tirem un polsim de nou moscada i apaguem el foc.

Omplim els carbassons amb el farciment i hi posem formatge ratllat i una miqueta de mantega al damunt.

Els introduim al forn a 180º durant uns 25 minuts.

Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada