dissabte, 22 de juny del 2013

Llom amb salsa d'ametlles



El llom i les ametlles fan bona parella. Podem lligar la salsa amb llet, amb nata o amb llet de coco. Es pot fer en una cassola al foc o al forn. Aquest cop l'he fet en filets prèviament arrebossats. La recepta  la vaig trobar al bloc Trata de cocinar i em van venir ganes de provar-la. Fàcil i bona.


Ingredients

- 12 filets de llom
- 2 grans d'all
- 50 gr. d'ametlles
- julivert (jo no en tenia, però queda més vistós si se'n posa)
- 1 i 1/2 got de llet
- sal 
- pebre
- oli
- 2 ous
- farina

Preparació

Posem sal i pebre als filets de porc. Els enfarinem i els passem per ou batut. Els fregim en una paella amb oli i els reservem.

En un morter xafem els alls i les ametlles amb una mica de sal.

Colem l'oli de fregir els filets i el posem en una altra paella. Afegim mitja cullerada de farina i la sofregim un minut. Afegim els alls i les ametlles xafades i sofregim un parell de minuts. Aboquem la llet, desfem perquè no quedin grumolls i deixem bullir un parell de minuts més. Rectifiquem de sal.

Tornem a posar els filets a la paella de manera que quedin coberts per la salsa i deixem al foc un altra parell de minuts.

Servim acabat de fer.


Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada