diumenge, 21 de juliol del 2013

Panna cotta



Unes postres ben clàssiques de la cuina itàliana. Facilíssimes i boníssimes. Una llaminadura que agrada a tothom.

Ingredients

500 ml. de nata líquida de 35% de matèria grassa
3 fulles de gelatina
70 gr. de sucre
1 culleradeta d'essència de vainilla

Preparació

Posar les fulles de gelatina en aigua freda durant 10 minuts. Barrejar la nata, el sucre i la culleradeta d'essència de vainilla en un pot i posar-ho al foc. Ha de coure a foc lent durant uns 10 minuts evitant que arribi a bullir.
Diluir en la nata les fulles de gelatina escorregudes i barrejar.
Omplir 6 motlles individuals de 7 cm. Deixar refredar i posar-los a la nevera unes 4 o 5 hores abans de servir.
A l'hora d'emplatar, treure-les dels motlles passant-los uns segons en aigua calenta i acompanyar-les amb una salsa de maduixes, de fruites vermelles, melmelada de taronja o xocolata líquida.

Recepta de Lucia Patarca


Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada