dijous, 29 d’agost del 2013

Pollastre a la Kiev


Ingredients


- 4 pits e pollastre
- 100 gr. de mantega
- 2 grans d'all
- 1 ou
- pa ratllat
- sal 
- oli

Preparació


Primer haurem de preparar la mantega d'all, xafant en el morter els alls amb una mica de sal. Afegim la mantega que ja tindrem a temperatura ambient. 



Barregem l'all xafatg amb la mantega i ho emboliquem amb paper film, donant-li forma allargada. Posem la mantega al congelador fins que sigui sòlida, al menys un parell d'hores.


Separem del pit el troç allargart més petit que hi ha al costat.


Amb un ganivet ben esmolat fem un tall en cada pit de pollastre de manera que els poguem farcir amb la mantega amb all. El tall l'hem de fer de manera que dins el pit quedi una mena de bossa, peró amb compte de no foradar del tot la carn per evitar que, un cop a la paella,  quan la mantega es fongui, aquesta vessi fora del pollastre.

Farem el mateix amb cadascún dels trossos allargats més petits que haurem separat de cada pit.



Rebossem amb ou batut i pa ratllat.


Fregim en abundant oli calent. El pollastre ha de quedar daurat i fregit per fora però no cal que estigui fet del tot per dintre, ja que l'acabarem de fer al forn.

El posem al forn a 180º durant 15 minuts. Hem de tenir en compte, però, que els trossos més petits es faràn abans. Amb 8 minuts en tindràn prou.


Els treiem del forn i ja els podem emplatar.



Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada