diumenge, 22 de febrer del 2015

Gnocchi amb salsa de gorgonzola i carbassó


Ingredients

400 gr. de gnocchi frescos (jo, de La Italiana )
1 carbassó
1 ceba
pebre negra
julivert
90 gr. de gorgonzola
100 ml. de crema de llet
parmesà ratllat
un grapat de nous
oli
sal
pebre

Preparació

Pelem i piquem la ceba i la sofregim en una cassola amb oli. Al cap d'un parell de minuts afegim el carbassó tallat petit i rectifiquem de sal. Ho tenim a la cassola a foc mig uns minuts in ho anem remenant fins que veiem que comença a agafar color. 


Afegim julivert picat i reservem.

En una altra cassola posem el formatge gorgonzola trossejat i el posem a foc ben baixet. Afegim la crema de llet i una mica de pebre. Anem barrejant fins que es fongui. Reservem.

Posem els gnocchi a bullir en abundant aigua amb sal.


A mesura que apareguin flotant en la superfície de l'olla anirem afegint els gnocchi a la cassola del carbassó. Barregem.


Afegim el gorgonzola amb la crema de llet i barregem.

Repartim els gnocchi en quatre plats i tirem per sobre les nous trossejades i el parmesà ratllat.



Imprimir Imprimir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada