dimecres, 23 d’octubre del 2013

Pa de pessic de clares d'ou


De vegades preparem receptes amb rovells d'ou i no sabem què fer amb les clares. Jo les he anat congelant i quan n'he tingut unes quantes he fet aquesta coca. Molt, molt bona.

Ingredients

6 clares d'ou
80 gr. de llet
80 gr. d'oli
125 gr. de sucre
una culleradeta d'extracte de vainilla
190 gr. de farina
1 sobre de llevat

Preparació



En un bol posem la llet, l'oli, el sucre i l'extracte de vainilla. Barregem fins que s'integrin els ingredients.

Afegim la farina tamissada i barrejada amb el llevat. Reservem.







Batim les clares a punt de neu (jo amb la thermomix: amb la papallona posada, 1 minut per cada clara, velocitat 3 i 1/2) i les incorporem delicadament a la massa anterior, intentant que no baixin de volum i que quedi una barreja esponjosa.




Aboquem la massa en un motlle i l'introduim al forn a 180º durant 25 minuts, o fins que punxant el centre de la coca amb un ganivet, aquest surti sec.




 Imprimir Imprimir la recepta

1 comentari:

  1. Esta bonissima, l'he fet moltes vegades i mai em deixa d'agradar !! Henorabona per la recepta !

    ResponElimina