dimarts, 8 d’octubre del 2013

Pastís de puré de patates i verdures


Ingredients

1 kg. de patates
1 carbassó
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba tendra
1 porro
uns quants tomàquets xerri
sal
oli
2 ous
una mica de mantega
formatge ratllat

Preparació

Pelem les patates i les posem a bullir en aigua amb sal. 


Quan estiguin fetes les escorrem, afegim mantega i dos rovells d'ou i en fem un puré.



Mentre es fan les patates preparem les verdures.
Les rentem, tallem petites, les salem i les posem, totes excepte els tomàquets, a fregir en una paella fonda amb una mica d'oli.


Al cap d'uns 10 minuts afegim els tomàquets i ho deixem cinc minuts més, fins que ho veim fregit al nostre gust.


En una plata posem una capa de puré en el fons i una altra de vedures a sobre.


Cobrim amb una altra capa de puré de patates i hi posem formatge ratllat per sobre.


Ho gratinem i ja ho podem servir.




Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada