dijous, 10 d’octubre del 2013

Truita de camagrocs


Arriba la temporada de bolets. Res no es pot comparar a menjar els bolets que tu mateix has collit, però, fins que no arribi l'ocasió de poder anar a buscar-los, he anar a la boqueria i n'he comprar uns quants.



Ingredients

(per dues truites)
400 gr. de camagrocs
6 ous
all i julivert
sal
oli (amb romaní i bitxo)

Preparació

Els camagrocs són bolets molt delicats. Com que es troben en grups grans i son primets, quan es cullen queden barrejats amb força pinassa i trocets de fulles. Abans d'utilitzar-los per cuinar els haurem de netejar de tota aquesta brossa, però no caldrà passar-los per aigua. Serà suficient si anem triant els bolets i escapçant-ne l'extrem del peu, on hi té una mica de terra.



Un cop tinguem els bolets triats i nets, els fregim en una paella amb una mica d'oli. En aquesta ocasió he utilitzat un oli que havia preparat prèviament, amb romaní i bitxo, que els ha afegit un aroma i un punt picant.

Els anem fent per tandes, per tal d'evitar que n'hi hagin massa a la paella i puguin quedar cuits en comptes de fregits. N'hi haurà prou  si els fregim dos o tres minuts. Els anem reservant en un plat.


Quan els tinguem tots fregits posem a la paella l'all i el juliver tallats petits i tornem a posar els bolets, ara si, tots junts. Els donem unes voltes per barrejar bolets, all i julivert i ho reservem.

En un bol deixatem tres ous, els posem una mic de sal i hi afegim la meitat dels bolets. 


Barregem i ho cuallem per les dues bandes en una paella amb una mica d'oli.

Repetim amb tres ous més i la resta de bolets.




Imprimir Imprimir l'article

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada