dimarts, 19 de novembre del 2013

Amanida de mongetes tendres amb xampinyons i xerris


Ingredients

500gr. de mongetes tendres
uns quants tomàquets xerris
uns quants xampinyons
una culleradeta de sucre
sal
oli

Preparació

Bullim les mongetes tendres en aigua i sal, fins que estiguin fetes, però "al dente". Les escorrem i les reservem en una plata.

Tallem els xerris per la meitat i netegem i pallem els xampinyons.

Salem els xampinyons i els passem per la paella amb una mica d'oli. Els fregirem a foc viu per fer-los ràpidament, amb un parell de minurs n'hi haurà prou. Els reservem.

En la mateixa paella on hem fregit els xampinyons saltejarem ellls xerries, lleeeugerament salats, als quals afegirem una culleradeta de sucre. El sucre contrarrestarà l'acidesa del tomàquet i farà que aquest es caramelitzi lleugarament.


Quan el tomàquet estigui fet afegirem a la paella els xampinyons i barrejarem.

Tirem la barreja de xerris i xampinyons per sobre de les mongetes tendres i servim.







Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada