dijous, 28 de novembre del 2013

Sandwich de pastrami


El pastrami és una mena d'embotit d'origen jueu centroeuropeu, molt popular a Nova York. A Barcelona costa una mica de trobar, però hi ha alguns restaurants que tenen entrepans de pastrami a la seva carta. També preparen diferents entrepans amb pastrami a la xarcuteria Pastrami Barcelonadel carrer Lepant, a prop de la Sagrada Família, especialitzada en productes hongaresos  on a més podem comprar pastrami al pes per preparar els entrepans a casa.

Això és el que vaig fer jo, i aquí està el resultat. He de dir, però, que tot i que té la seva gràcia fer veure que tornem a ser en una cafeteria de Nova York, no sé si val la pena creuar tota la ciutat per comprar un tipus concret d'embotit, quan a tantes xarcuteries més properes tenen especialitats del nostre país, totes elles tan bones.

Una atra cosa és menjar el sandwich de pastrami en una cafeteria, com ara el Carrot Cafè, del tot recomenable, on a més podem menjar el New York Cheesse Cake o el Carrot Cake.

Ingredients

(per cada sandwich)

2 llesques de pa (millor integral o de llavors)
4 o 6 talls de pastrami
cogombre dolç (jo el compro al Lidl)
unes fulles de rúcula
2 talls de formatge chedar
2 tomàquets secs en oli d'oliva
mostassa amb mel (la vaig comprar a Pastrami Barcelona)
mantega

Preparació


Posem les dues llesques de pa sobre el taulell i les suquem de mostassa. Hi posem a sobre de cadasduna 2 o 3 talls de pastrami, un tall de formatge chedar, unes fulles de rúcula, un tall de cogombre i un tomàquet assecat.


Tanquem el sandwich i hi posem mantega a sobre i a sota.
En una plancha ben calenta el torrem per totes dues bandes. Hi clavem uns escuradents per evitar que es desmonti.






Imprimir Imprimir la recepta

1 comentari:

  1. Un placer seguir ofreciendo Pastrami ahora desde la calle Castillejos 248 08013 de Barcelona . Saludos

    ResponElimina