divendres, 6 de desembre del 2013

Banana loaf


Navegant per la xarxa he trobat aquesta recepta que em permet donar sortida a un parell de plàtans massa madurs. Boníssima.

La recepta original la trobareu a Pasen y degusten


Ingredients

270 gr. de sucre de canya
2 ous
2 plàtans madurs
280 gr. de farina
1 culleradeta de llevat
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de canyella
1 pols de gingebre
140 gr. de mantega

Preparació

Batim els ous i el sucre amb la thermomix, 10 minuts, sense temperatura, velocitat 3 i 1/2.

En un plat, amb l'ajuda d'una forquilla xafem els plàtans i els afegim a la barreja d'ous i sucre. Barregem 10 segons a velocitat 5.

Afegim la farina tamissada juntament amb el llevat, la canyela i el gingebre, si en posem. Barregem 5 segons a velocitat 5. Afegim la mantega que haurem posat a fondre en el microones i tornem a barrejar 5 segons més.

Folrem i pintem amb mantega un motlle. Jo he utilitzat un de tipus plum cake.


Posem la massa en el motlle i l'allisem. Introduim el motlle en el forn a 180º durant 25 minuts o fins que punxant amb un ganivet en el centre, aquest surti net. 


Sempre serà millor tenir la coca un minut de menys que un de més. Així evitarem que quedi sec.





Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada