divendres, 10 de gener del 2014

Pinxo de fruita amb xocolata



Aquesta brotxeta va ser una de les dues receptes de la Kim per al primer sopar de montaditos que hem fet a casa i que ha quedat establert com a tradició per al sopar de l'1 de gener de cada any.

No calen gaires explicacions, amb la foto n'hi ha prou, i està tan bo com sembla!

Ingredients

1 taronja
2 plàtans
8 fresons
xocolata per fondre
una mica de mantega

Preparació

Pelem la taronja procurant que no quedi cap resta de pell blanca i la tallem en 16 trossos.

Rentem els fresons i els tallem per la meitat.

Tallem els plàtans en 6 trossos cadascun.

Anem enfilant els trossos de fruita alternativament en les brotxetes i els posem en una plata.

Posem la xocolata en un bol de ceràmica o de vidre i el fonem en el microones, amb compte de no passar-nos de temps per evitar que es cremi. Quan estigui gairebé fos hi afegim la mantega i ho barregem fins obtenir una crema homogènia i fina.

Servim de seguida.


Imprimir Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada