dijous, 30 d’octubre del 2014

Pollastre a la llimona (estil xinès)



Ingredients

4 talls de pit de pollastre no gaire prims
oli

per al marinat:
2 cullerades de salsa de soja
sal

per a l'arrebossat:
1 ou
30 gr. de maizena
1 culleradeta de llevat
pebre negre

per a la salsa:
50 gr. de sucre
300 gr. de caldo de pollastre
20 gr. de maizena
el suc d'una llimona
sal
4 talls de llimona
Preparació
Posem en un bol les 2 cullerades de soja i el pollastre i barregem. Reservem en la nevera una estona.
Batim l'ou amb la maizena, el pebre i el llevat i arrebossem els filets de pollastre. 
Els fregim amb oli ben calent 
...i els reservem posant-los sobre paper de cuina per absorbir-ne l'excés d'oli.
En una paella gran escalfem dues cullerades d'oli i hi aboquem la barreja de caldo, suc de llimona, maizena. Quan comenci a bullir remenem i afegim els filets de pollastre i les rodanxes de llimona.  Els hi donem la volta per tal que s'impregnin be amb la salsa i deixem que faci xup xup un parell de minuts.
Ja podem servir.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada