dijous, 7 de maig del 2015

Saltimbocca alla romana




Fa uns dies vaig estar a Roma (quina delícia), i ja se sap que els viatges inspiren. A mi m'acostumen a inspirar gastronòmicament. Aquest és un dels plats, molt, molt típic, que vaig poder probar, i que em van fer venir ganes de cuinar.


Ingredients

Filets de vedella primets
Pernil del país
Fulles de sàlvia
farina
oli
mantega
sal
pebre
un got de vi blanc

Preparació

Demanem a la carnisseria que ens tallin la carn molt primeta. A casa, si els talls són grans els tallem per la meitat. 


Els posem plans a sobre del marbre, un al costat de l'altre. Els cobrim amb film de plàstic i els hi passem el corró per sobre de manera que quedin el més plans possible.

Treiem el film de plàstic i els salpebrem, solament per un costat, lleugerament, ja que el pernil que hi posarem després és prou salat.


Els donem la volta i posem a sobre de cadascún dels filets un tallet de pernil i una fulla de sàlvia i hi clavem un escuradents perquè no es mogui.


Enfarinem els filets.


Els fregim en una paella amb oli d'oliva, primer per la cara del pernil. No els hem de fregir massa estona, amb uns segons per banda n'hi haurà prou.


Retirem els filets de la paella i reservem.


A la mateixa paella on hem fregit la carn afegim una mica de mantega i quan s'hagi fos, el got de vi. Deixem uns minuts.


Tornem a posar la carn a la paella i ho deixem cinc minuts més.


Servim.



Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada