dijous, 11 de juny del 2015

Nuggets de pollastre



El fast food està renyit amb la bona cuina? Jo no ho tinc tant clar. M'encanten aquests nuggets que et pots menjar amb els dits, davant la tele veient un partit de futbol o en un dia de pícnic.

Ingredients

450 gr. de pollastre picat
2 ous
2 llesques de pa sense la crosta
Una mica de llet per remullar el pa
80 gr. de formatge philadelphia
Sal
Pebre
Farina
Pa ratllat

Preparació

Treiem la crosta a les dues llesques de pa i les posem en remull amb una mica de llet.

Barregem el pollastre picat amb un ou i les dues llesques de pa remullades. Salpebrem i afegim el formatge philadelphia. Barregem fins que tots el ingredients estiguin ben integrats. Si veiem que la barreja queda massa tova hi podem afegir una mica més de pa. Si la fem amb prou antel.lació la podem deixar reposar una estona a la nevera; això ens permetrà que agafi una mica més de consistència i la podrem manipular millor.

Quan haguem de fer els nuggets agafarem 3 bols o plats fondos on hi posarem la farina, un ou batut i el pa ratllat. Anirem agafant porcions de massa, si cal amb l'ajuda de dues culleres, i les pasarem per la farina. Ara ja les podem agafar amb les mans.


Els donarem forma rodona i els passarem primer per l'ou batut i després pel pa ratllat. Quan els tinguem rebossats els xafarem per fer-los plans. Si cal els tornarem a passar pel pa ratllat.


En una paella mb oli ben calent anirem fregint els nuggets fins que estiguin ben rossos per les dues bandes.

Cruixents per fora i tendres per dintre: una delícia.

Servim amb maonesa i ketxup.


Imprimir
Imprimir la recepta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada