diumenge, 9 d’abril del 2017

Sopa d'arròs



Oh que bones són les sopes a l'hivern! Les avies, que són molt llestes, diuen que no hi ha sopar si no es comença amb una sopa, quanta raó!

Aquesta l'he tret d' Asopaipas, un bloc ple de receptes inspiradores. Solament he canviat l'aigua per caldo de pollastre. La primera vegada que la vaig fer hi vaig posar els ingredients que poso en aquesta recepta, però també es poden canviar i adaptar a les verdures de què disposem, col, coliflor, bledes... solament haurem de tallar-ho tot ben petit, i a l'olla!

El resultat no pot ser un altre: una sopa ràpida i deliciosa.

Ingredients

1 l. de caldo de pollastre
1 tassa d'arròs
1 pastanaga
1 ceba
2 troncs d'api
julivert picat
oli
sal

Preparació

Netegem la pastanaga, la ceba i l'api i les tallem a trocets ben petits. 

Posem el caldo en un pot i el fem bullir.


Posem una mica d'oli en una cassola i sofregim les verdures. 



Quan les verdures s'hagin estovat una mica i comencin a agafar color afegim l'arròs i continuem sofregint uns minuts.




Afegim el caldo que tindrem bullint i el julivert i ho deixem entre 15 i 18 minuts, fins que l'arròs estigui cuit.

Ja podem servir!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada