dijous, 5 d’octubre del 2017

Tofu arrebossat amb salsa agredolça de pebrot



Ingredients

Tofu
Maizena
Panko
Sal
Pebre
Oli per fregir

Per a la salsa:
1/4 de pebrot vermell
1 dent d'all
70 ml d'aigua
70 ml de mirin
2 cullerades de sucre
Sal
1 cullerada de llavors de sèsam torrat

Preparació

Comencem preparant la salsa. Tallem a trocets el pebrot i l'all i els posem en el got de la batedora. Afegim l'aigua i el mirin i ho triturem amb el minipimer.

Aboquem la barreja en una paella i ho posem a foc mig. Afegim el sucre i la sal, barregem i ho fem bullir. Baixem el foc deixem que redueixi fins a la meitat. Apaguem el foc i afegim una cullerada de llavors de sèsam.

Tallem el tofu en cubs d'1 i 1/2 o 2 cm de costat. Els salpebrem lleugerament i els arrebossem, primer en maizena, després en ou batut i finalment en panko.

Posem una paella al foc amb oli abundant i anem fregint els cubs de tofu. A mesura que estiguin a punt els anem reservant a sobre de paper absorbent.

Emplatem el tofu acompanyat de la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada