Per picar

Albergínia fregida amb mel
Albergínia arrebossada
Blinis
Bruschetta de ruca, tomàquet i mozzarella
Bunyols de bacallà
Calçots arrebossats
Calamars a l'andalussa
Carbassa al forn
Carxofes arrebossades
Ceps a la planxa
Crepes de pernil i formatge
Crestetes de tonyina
Croquetes de patata amb sorpresa
Croquetes de pollastre
Gyozes de por i pollastre
Dip de musclos en escabetx
Empanada de carn
Empanada de pollastre
Falafel
Falafel de llenties
Guacamole
Hummus
Kebab de confit d'ànec
Montadito de cansalada ibèrica
Montadito de formatge de cabra i ceba caramelitzada
Montadito de formatge Philadelphia i salmó fumat amb mel
Montadito de pernil ibèric, llagostí i ou dur
Mouse de tonyina amb llimona i orenga
Musclos amb ceba i tomàquet
Nuggets de pollastre
Ous a l'escocesa
Ous farcits
Pa de Sant Jordi
Panets farcits
Patates al forn amb vinagreta de llimona
Patates Hasselback
Pebrots del piquillo farcits de carn
Pizza de pernil i tonyina
Provolone al forn
Spanakopita - Empanada grega d'espinacs i feta
Salmó marinat
Sandwich de pastrami
Sandwich de tonyina i maonesa
Supplí
Tatziki
Tempura
Truita de calçots, patates i morcilla ibèrica
Truita de camagrocs
Truita de carbassó i botifarra negra
Vol-au-vents de botifarró de ceba i poma
Xampinyons farcits de botifarra negra, poma i porro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada