Postres i dolços

Albercocs confitats
Braç de gitano
Braç de gitano de nata
Brownie (recepta de Luís Montesdeoca)
Budin de taronja
Bunyols de quaresma
Carrot cake
Cinnamon rolls (rotllets de canyella)
Coca de crema de Sant Joan
Coca de iogurt
Coca de nabius
Coca de poma amb ametlles
Codonyat
Compota de poma
Crema catalana
Crema pastissera
Crumble de poma
Crema pastissera
Crepes
Dalky de maduixes
Flam de formatge
Fresons. Com preparar-los
Galetes d'ametlla
Magdenes 3
Madalenes (recepta d'Alma Obregón)
Madalenes amb nabius
Madalenes de xocolata i nutel·la
Melmelada de fresons
Melmelada de picotes
Mona de Pasqua
New York chessecake
Nata amb maduixes i pa de pessic en un gotet
Pastís de crema i poma
Pa de nous
Pa de pessic de dos colors
Pa de pessic genovès
Pa de pessic humit de xocolata
Pa de pessic marmolat de Philadelphia i cacau
Pa de pessic de xocolata
Pa de pessic senzill de xocolata
Panna cotta
Pastis d'arròs
Pastís de crema i maduixes
Pastís de crema i poma
Pastís de formatge fresc de la Carme Ruscalleda
Pastís de formatge i melmelada de nabius
Pastís de formage a la italiana
Pastís de formatge Philadelphia i iogur
Pastís de mascarpone i philadelphia
Pastís de mouse de xocolata
Pastís de pastanaga
Pastís de poma
Pastís de xocolata blanca i mascarpone
Pastis gelat de nesquick i avellanes de la Carla
Pinxo de fruita amb xocolata
Puding de pa al microones
Sara
Taronja amb mel i "frostis"
Tartaletes de crema i fresons
Tiramisú
Tiramisú de taronja
Torrijas
Zuppa inglese

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada